Jan Scheurman

Jan of Joannes Scheurman of Schuurman is geboren te Ijsselstein, een doopinschrijving is nog niet gevonden.

Joannes Schuerman is getrouwd voor de Rooms-Katholieke kerk op 8 mei 1774 te Oudewater met Wijna Vergouw.

Huwelijk Joannes Schuerman en Wijna Vergouw

Joannes Scheurman of Schuurman en Wijna Vergouw krijgen zes kinderen:

Mijn oudmoeder Geertruij Schuurman is gedoopt op 2 april 1775 te Ijsselstein. Dochter van Jan Scheurman en Wijntje Vergouw. Zie haar persoonlijke pagina.

Sander Scheurman is gedoopt op 19 februari 1777 te Ijsselstein. Zoon van Jan Scheurman en Wijnanda Vergouw, peter Sander Scheurman.

Elisabeth Scheurman is gedoopt op 19 april 1779 te Ijsselstein. Dochter van Jan Schuerman en Wijntje Vergouw, meter Elisabeth Schuerman.

Reinerus Schuurman is gedoopt op 7 september 1780 te Ijsselstein. Zoon van Jan Schuurman en Wijna Vergouw, peter Jan Vergouw. Reinerus Schuurman is getrouwd met Johanna Catharina Brands. Reinerus Schuurman is overleden op 26 juli 1848 te Rotterdam.

Maria Joanna Schuurman is gedoopt op 1 september 1782 te Ijsselstein. Dochter van Jan Schuurman en Wijna Vergouw, meter Joanna Schuurman.

Joanna Schuurman is gedoopt op 14 augustus 1784 te Ijsselstein. Zoon van Jan Schuurman en Wijntje Vergouw. meter Joanna Vergouw.

Wijna Vergouw wordt op 19 oktober 1785 begraven te Ijsselstein. Jan Schuurman, weduwnaar van Wijna Vergouw, huwt op 30 april 1786 te Ijsselstein Adriana de Bruin.