Melis van de Wijngaard

Melis van de Wijngaart, geboren te Vianen en wonende onder Zuijlen, en Johanna van Thiel, geboren en wonende te Vianen, gaan op 12 april 1750 te Vianen in ondertrouw. Het huwelijk wordt afgesloten op 3 mei 1750 te Zuilen.

Een doop inschrijving van Melis van de Wijngaard heb ik niet gevonden, een mogelijke doop inschrijving van Johanna van Tiel wel. Een Johanna van Tiel wordt op 29 september 1720 geboren te Vianen, dochter van Jan van Tiel en Antje Doet.

Trouwinschrijving Melis van de Wijngaart en Johanna van Thiel

kinderen:

Maria van de Wijngaard is gedoopt op 6 augustus 1752 te Vianen, dochter van Melis van de Wijngaard en Johanna van Thiel.

Mijn oudmoeder Jannigje van de Wijngaard is gedoopt op 24 januari 1754 te Vianen. Zie haar pagina voor meer informatie.

Willemijntje van de Wijngaart is gedoopt op 29 februari 1756 te Vianen, dochter van Meelis van de Wijngaart en Johanna van Tiel.

Antje van de Wijngaerd is gedoopt op 17 mei 1759 te Vianen, dochter van Melis van de Wijngaerd en Johanna van Tiel.

Willem van de Wijngaart is gedoopt op 26 juni 1762 te Vianen, dochter van Melis van de Wijngaart en Johanna van Tiel.

Hendrika van de Wijngaart is gedoopt op 13 oktober 1765 te Vianen, dochter van Melis van de Wijngaart en Johanna van Tiel.

Net als een doop inschrijving is er ook geen begraven van Melis van de Wijngaart gevonden. Wel te Amsterdam in het Sint Anthonis Kerkhof een begraven op 27 juni 1784 van Johanna van Tiel, huisvrouw van Meelis van de Wijngaarde wonende Rapenburg bij de Schippersgracht.