Hendrik van Biesen

Hendrik van Biese is gehuwd met Catrina Boudewijn op 2 november 1773 te Utrecht.

Huwelijk Hendrik van Biese en Catharina Boudewijn

Jan Hendrik van Biesen gedoopt op 9 oktober 1776 in de Domkerk te Utrecht, zoon van Hendrik van Biesen en Katrina Boudewijn, de vader geen lidmaat, de moeder roomsch, wonende in de Boterstraat.

Willem van Biesen gedoopt op 5 november 1779 in de Domkerk te Utrecht, zoon van Hendrik van Biesen en Katharina Boudewijn (roomsch) in ’t Kerksteeg in de Donkerstraat. Getuige is Katharina Hessik.

Nicolaas van Biesen is gedoopt op 17 oktober 1781 in de Domkerk te Utrecht, zoon van Hendrik van Biesen en Katharina Boudewijn echtlieden in de Donkerstraat. Nicolaas van Biesen overlijdt op jonge leeftijd op 2 april 1784 te Utrecht.

Mijn oudvader Pieter van Biesen is geboren op 5 november 1783 te Utrecht. Zie zijn persoonlijke pagina voor meer informatie.

Klasina van Biesen is gedoopt op 26 maart 1786 in de Domkerk te Utrecht, dochter van Hendrik van Biesen en Catharina Boudewijn (rooms) echtlieden in de Donkerstraat.

Antonie van Biesen is gedoopt op 25 juli 1787 in de Domkerk te Utrecht, zoon van Hendrik van Biesen en Katharina Boudewijn.

Catrina Margrita van Biesen is gedoopt op 3 januari 1790 in de Domkerk te Utrecht, dochter van Hendrik van Biesen en Catrina Boudewijn (Roomsch). Catrina Margrita van Biesen is overleden op 13 februari 1866 te Utrecht.

Zijn vrouw Catharina Boudewijn overlijdt op 8 april 1793 te Utrecht