Jan van Rossum

Johannes van Rossum is gedoopt op 28 juli 1675 te Utrecht, zoon van Willem Jansz van Rossum en Catharina Bongerts. Getuige Elizabeth Willemsz.

Doopinschrijving Johannes van Rossum

Jan Willemse van Rossum huwt eerst met Grietje Gerrits van der Swaan op 7 april 1703 te Utrecht. Grietje van der Swaen overlijdt echter en wordt te Utrecht begraven op 24 december 1708.

Jan Willemssen van Rossum is vervolgens gehuwd op 18 mei 1709 te Utrecht met Ghijsbertje Pieters d. Wijs. Jan Willemsen van Rossum is weduwenaar van Grietje Geris van der Swaan buiten de Wittevrouwe en Ghijsbertje Pieters de Wijs is jonge dame onder Blijenberg.

Huwelijk Jan van Rossum en Gijsbertje de Wijs

Kinderen:

Catharina van Rossum, gedoopt op 10 juni 1711 te Utrecht als dochter van Jan van Rossum en Gisbertie Piterse de Wijs. Getuige Jannitie Ardtse.

Maria van Rossum, gedoopt op 16 april 1714 te Utrecht als dochter van Jan van Rossum en Gisberta de Weis. Getuige Gertruij Janse. Gehuwd met Coenraet Elsendoorn?

Willem van Rossum, gedoopt op 11 juni 1715 te Utrecht als zoon van Jan van Rossum en Gijsbertie. Getuige Willem van Rossum.

Catharina van Rossum, gedoopt op 14 februari 1717 te Utrecht als dochter van Jan van Rossum en Gysbertie, Getuige Willem Janse.

Petrus van Rossum, gedoopt op 11 november 1718 te Utrecht als zoon van Jan van Rossum en Gysbertie. Getuige Peter de Wijs.

Cornelius van Rossum, gedoopt op 22 januari 1721 te Utrecht als zoon van Jan van Rossum en Gysbertie de Wijs. Getuige Peter de Wijs.

Elisabet van Rossum, gedoopt op 27 oktober 1723 te Utrecht als dochter van Jan van Rossum en Gijsbertie. Getuige Lijsbetie de WIjs. Gehuwd met Justus Schouten.