Christina Franken

Volgens haar overlijdensakte is Christina Franken de dochter van Jan Franken en Petronella van Dam. Deze vermeende ouders trouwen in Utrecht op 8 augustus 1786 en krijgen vervolgens vier kinderen, de eerste op 7 april 1787. Christina Franken is echter niet gevonden, ook niet onder mogelijk alternatieve schrijfwijzes van voornaam (Cristina, Stijntje, Stientje, Steijntje, Stien) of achternaam (Francken, Franke, Francke). Vader Jan Franken is eerder getrouwd geweest met Johanna Mastenbroek op 31 maart 1766 te Utrecht en zij krijgen in de periode 1766-1776 vijf kinderen waaronder ook geen Christina (of Cristina, Stijntje, Stientje, Steijntje, Stien). In de tussenliggende periode 1776-1787 vinden we in Utrecht ook geen Christina (of Cristina, Stijntje, Stientje, Steijntje, Stien) die de gezochte Christina Franken zou kunnen zijn. Op dit moment is het daarom onduidelijk wanneer en waar zij geboren is. Volgens de overlijdensakte zou ze zijn geboren in Utrecht.

Christina Franken is getrouwd op 9 februari 1808 in de Catharijne kerk te Utrecht met Pieter Borra. Voor informatie over hun kinderen zij de persoonlijke pagina van Pieter Borra.

Christina Franken, 59 jaar geboren te Utrecht, dochter van Jan Franken en Petronella van Dam, is overleden op 16 september 1841 in de Vischmarkt 102 te Utrecht.