Jan Franken

Jan Franken huwt op 31 maart 1766 in de Jacobikerk te Utrecht met Johanna Mastenbroek.

Abraham Franken gedoopt op 25 december 1766 in de Jacobikerk te Utrecht. Jan Franken en Johanna Mastenbroek wonen op de Breestraat te Utrecht.

Jan Barent Franken gedoopt op 16 april 1769 in de Dom kerk te Utrecht.

Abraham Franken gedoopt op 4 augustus 1771 in de Jacobikerk te Utrecht. Jan Franken en Johanna Mastenbroek wonen in de Lange Lauwerstraat te Utrecht.

Johanna Franken wordt gedoopt op 15 augustus 1773 in de Jacobikerk te Utrecht. Jan Franken en Johanna Mastenbroek wonen in de Lauwerstraat te Utrecht.

Abraham Franken gedoopt op 15 december 1776 in de Jacobikerk te Utrecht. Jan Franken en Johanna Mastenbroek wonen in de Louwerstraat te Utrecht.

Jan Franken, weduwnaar van Johanna Mastenbroek, trouwt op 8 augustus 1786 Nederduits-gereformeerd (later Nederlands-hervormd) in de Catharijne kerk te Utrecht met Pieternella van Dam. Jan Franken en Pieternella van Dam krijgen zes kinderen:

Huwelijk Jan Franken en Pieternella van Dam

De doopinschrijving van mijn oudmoeder Christina Franken heb ik tot heden niet kunnen vinden. Zie verder haar persoonlijke pagina.

Johannes Theodorus Franken is gedoopt op 7 april 1787 in de Dom kerk te Utrecht. Jan Franken en Peternella van Dam wonen in de Brandolysteeg te Utrecht.

Jan Pieter Franken is gedoopt op 14 december 1788 in de Janskerk te Utrecht. Jan Franken en Pieternella van Dam wonen in ’t Brandoliesteegje te Utrecht

Johannes Franken is gedoopt op 31 juli 1791 te Utrecht. Jan Franken geen lidmaat, echtlieden wonende in ’t Brandolysteegje.

Johannes Pieter Franken is gedoopt op 16 februari 1794 in de Doms kerk te Utrecht. Vermeld wordt wederom dat de vader geen lidmaat is en dat de echtlieden woonachtig zijn in het Brandolysteegje.

Jan Franken is overleden op 16 maart 1795 in ’t Brandoliesteegje te Utrecht, nalatende een vrouw en minderjarige kinderen.

Overlijden Jan Franken